A VIEW FROM A STUDENT

| Tuesday, 29 March 2011

Buku pun nak mahal bankrap mak!

Used : Nokia N79

At : ODT

KEYBOARD

|

Perbezaan antara papan kekunci dan kunci di atas papan.

Used : Nikon D80 + DIY Diffuser

BLACK MURDERER

| Sunday, 27 March 2011

Belakang tu ada pantai. tapi gelap.

Used : Canon EOS 30D ( not taken by me )

In this picture : macam Brandon Boyd pun ada.

EDUCATIONS

|

ni je yang bersepah. yang lain tak. ;p

Used : Nikon D80 + DIY Diffuser

GOLF PLAYER

|

Figura lama saya. Old Monty from the movie called " The Texas Chainsaw Massacre"

Used : Nikon D80

At : Gajus 018 ( my room at college)

EARTH HOUR 2011!

|

Salah satu gambar dalam Turn Off The Lights! Commercial.

Used : Nikon D60 with D.I.Y Strobe

At : Gajus 018 ( my room at college )

TURN OFF THE LIGHTS! Commercial

| Saturday, 26 March 2011

video
my first stop motion project with Wafi Amin Nordin exclusive for Earth Hour 2011!
semua ni start pada pukul 1045 malam 25 Mac dan video pertama diupload ke facebook pada pukul 10.45 pag 26 mac. jikalau lebih masa, tentu kami akan buat yang lebih menarik! 

ROCK YOUNG STAR

| Friday, 25 March 2011

Kecik-kecik dah macam ni. besar-besar pasti rockstar!

Used : Canon 1000d

At : My house

In this photo : Harraz ( daniel and asraf's nephew)

FOREST JAMM

| Thursday, 24 March 2011

Berjamming di tengah hutan rimba. mana datang elektrik?

Used : Nikon COOLPIX L110

At : Kuala Krau, Pahang

In this picture : Ahmad Khusairi of Attack Cholera

LEFT BEHIND

|

Satu rumah peninggalan yang aku jumpa masa nak mandi air terjun dekat Kuala kangsar.

Used : Nikon D80

At : Kuala Kangsar, Perak

FREEZE THE MOMENT

|

Tak sempat nak snap dari depan. kakak mereka malu. :)

Used : Nikon D80

At : Kuala Kangsar, Perak

FLOWERS IN THE WNDOW

|

Flora dan flora sahaja.

Used : Nikon D60

At : Rumah Cici

TOUGH GUY!

|

Kuli terbaik Festival nasyid UKM. Wan Rafiuddin!

Used : Nikon D60

At : Panggung Seni, UKM

In this picture : Wan Rafiuddin. Maktab's Friend.

MALU-MALU KUCING

|

kucing tu malu sebab sebelum tu aku snap dia tengah poops. eeeee tak malu.

Used : Nikon D80

At : Sekolah Kebangsaan Jelutong Barat , Jelutong, Pulau Pinang

CHILDHOOD MEMORIES

|

Mengimbau zaman kanak-kanak.

Used : Nikon D80

At : Sekolah Kebangsaan Jelutong Barat, Jelutong, Pulau Pinang

In this picture : Student of SKJB

CONSTRUCTION DESTRUCTION?

|

Pembangunan terancang atau tidak? masih adakah hijau itu nanti? tunggu dan lihat.

Used : Nikon d80

Lens : Nikkor 18-135mm

At : Jelutong, Pulau Pinang


BACKBONES

matasyhr s. Powered by Blogger.